One Page Talent Management

Onze visie

 Beheersbaar en effectief talent management

Lees meer

OPTM oplossingen

Talent Management Scan, Vision Check, 360°, Talent Management Blueprint

Lees meer

OPTM assessments

Focus op de belangrijke punten. Concreet inzicht en tips die direct bruikbaar zijn

Lees meer

Talent ontwikkelen kan beter en sneller

Wij geloven dat Talent Management beter, sneller en effectiever kan. We zien het als onze missie om talent management processen te ontwikkelen die doen wat ze beloven, eenvoudig en effectief in het gebruik zijn, een plezier zijn om mee te werken en daadwerkelijk gericht zijn op de business.

Waarde toevoegen

Ons doel is om een manier van werken te ontwikkelen die HR helpt om het (lijn)management te ondersteunen met het toevoegen van waarde aan de organisatie en het bottom line resultaat. Met processen en methoden die doelgericht, transparant en effectief zijn.

Wetenschappelijk onderbouwd en gebruiksvriendelijk

OPTM is een krachtige, doelgerichte benadering van Talent Management op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek. OPTM is een gebruiksvriendelijk proces dat gericht is op die componenten die daadwerkelijk leiden tot ontwikkeling van talent, meer transparantie en accountability bij alle betrokkenen, met weglating van de bureaucratische elementen die zoveel andere Talent Management programma's hinderen.

De OPTM visie en OPTM oplossingen worden door InContext Consultancy Group gebruikt om talent snel en goed te herkennen en te ontwikkelen in organisaties.

InContext is partner van The Talent Strategy Group uit New York.

De visie op One Page Talent Management is door Mark Effron (CEO van The Talent Strategy Group) uitgewerkt in het boek "One Page Talent Management (OPTM): Eliminating Complexity, Adding Value".